Hår Hud

Byens beste på brasiliansk voksing

 

 

Jeg har vært i tvil om jeg skulle skrive dette innlegget. Jeg er egentlig ganske en privat person, og brasiliansk voksing setter fokus på det privat område. Men etter å ha snakket med kollegaer og venninner som enten har har dårlige erfaringer eller som ennå ikke har turt å prøve tenker ”Bonnie Brazilian” er et tips jeg gjerne vil dele. Nå går det mot lysere tider og snaaaart sommer, og hårfjerning kommer mer i fokus.

byens beste på brasiliansk voksing

Med hånden på hjertet kan jeg si at ” my brazilian” er i en klasse for seg selv. Tro meg, jeg har testet mange steder. Når Bonnies lister har vært fulle og skogen må bort, har jeg tydd til andre løsninger. Alt fra de mest anerkjente skjønnhetssalonger, til spesialister seg på voksing. Absolutt ingen av de stedene jeg har vært i nærheten av å være så dyktige som det spanske fyrverkeriet Bonnie Estetica.

Bonnie har fått Brazilian Waxing inn med morsmelken, og har over 20 års erfaring på voksing. Selv mener hun det er voksen hennes som er så mye bedre enn den som brukes i andre salonger, mener jeg hennes metode fra Venezuela er nøkkelen. Du ligger som hos en gynekolog, og slipper snu deg rundt på maven og strutte baken i været som en julegris, mens du må holde skinkene fra hverandre. Dette er en teknikk flere steder bruker, og det er så piiiinliiig! Hos Bonnie ligger du på ryggen. Punktum. Hun er rask og distraherer deg med sitt sprudlende vesen tar også fokuset vekk fra smerten når voksstripene rives av.

Min brasiliansk voksing debut

Da intimfrisering som det også kalles kom til Norge var jeg tidlig ute med å teste. Salongen som utførte tjenesten lå i området rundt Tulinløkka i andre etasjen over et lite bakeri. Det skulle ikke forundre meg om den ikke eksisterer lenger, for deres metode å fjerne busken var hårreisende dårlig. Jeg aldri sette mine føtter der igjen.

Har du aldri har testet brasiliansk voksing må du altså fjerne alt av tøy nedentil, og blotte deg for en fremmed mens du best forsøker å slappe av. Dette er jo helt frivillig, men det betyr ikke at man ønsker diskresjon og effektivitet. Det er litt kleint å flashe alt uansett hvor profesjonell behandleren er. Men tilbake til min brasilianske voksing debut. Da jeg kom inn i salongen ble plassert jeg på en seng med hjul som stod i hjørnet av et stort rom der flere andre hudpleiere svinset rundt. Kun et forheng som blafret hver gang hudpleieren beveget seg skapte ”rommet” der jeg lå og blottet meg.

Behandlingen var smertefull og hun som utførte den hadde helt klart akkurat lært seg metoden. Hun var elendig. Under selve behandlingen forlot hun ”rommet” flere ganger for å ”fikse noe”.

Etter gjentatte forsøk på å fjerne hårene, både følte jeg meg og så ut som en ribba høna nedentil. Skuffet forlot salongen noen hundrelapper blakkere. Jeg vet ikke om det var voksen eller teknikk som var dårlig, men huden revet bort flere steder, og det stod ”tuster” både her og der. Dette er ikke slik det skal gjøres, og jeg tviler på om det finnes liknende amatører i dag.

Det finnes mange dyktige salonger, men Bonnie er den beste jeg har vært hos. Bonnie Esparanza lar ingen forlate sin salong som ribba høner. Huden er silkeglatt, og du kan fint sykle samme dag enten frisert med et hjerte, stripe, trekant eller total barings. Etter et besøk hos henne vil du forstå hvorfor brasilianske damer tør å tripper rund i minimalistiske bikinier på stranden.

I skrivende stund koster det rundt 500 kroner for en intimfrisering hos Bonnie, noe jeg tenker det er verdt selv om det finnes drøss av alternativer i Oslo sentrum. Når huden blir så silkeglatt og myk etter et besøk hos henne vil du forstå hvorfor brasilianske damer tripper rund i minimalistiske bikinier på stranden.

Se hennes hjemmeside HER.

Takk for oppmerksomheten. Leste du disse sakene? Kan en rimelig nipplecream reddere tører lepper? Min beste tips til deg med tørr hud.

Vil du følge page’n min på Facebook, The Beauty Edit By Silvany Bricen, holder jeg deg informert når et nytt innlegg er postet, eller følg meg gjerne på Instagram.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.