Hud

Kollagen masker: Good morgning bright eyes

 

 

Er det et type øyeprodukt jeg aldri tror på om det lover mirakler, så er det øyekremer. Det er jo neste umulig å måle hvor godt de fungerer. Dessuten kan mørke ringer under øyene kan skyldes tynn hud og synlige blodårer, selv små barn kan ha mørker ringer under øyene. Etter hvert som man begynner å dra på årene, reduseres kollagennivået i huden så den blir tynnere og blodårene syns bedre. Denne transparentheten er nok vanskelig å bli kvitt, men hudkvaliteten tror jeg det er mulig å forbedre, og jeg sverger til øyekremer og øyemasker for nytelsens skyld.

Denne artikkelen om inneholder sponsede presseprøver, og etter nye regler fra Forbrukerombudet må alle artikler der det forekommer et produkt mottatt gratis merkes med {reklame}.

Kollagen masker topper min liste over favorittmasker for tiden Jeg kan gjøre alt med de, og sitter bedre enn leppemasker. Akkurat nå er jeg hektet på disse kollagen maskene fra Peter Thomas Roth.

De inneholder små partikler gull som brukes i hudpleie som transportører av ingredienser. Så gull er ikke bare tull for å få et produkt til å fremstå eksklusivt, men det gjør det jo når gullet synes. De er dynket i en kjølende gel som også inneholder koffein som virker drenerende på vann. Jeg får kun hovne øyne eller sushi face, dagen etter jeg har spist sushi. Jeg er dessverre altfor glad i salt soyasaus prøver å redusere inntaket.

Se så innbydene. Kollagen masker med gull. Oh, la, la…

 

Prisen for 30 masker ligger på 890 kroner, så maskene er kostbare, men de gir en fantastisk deilig følelse om du tar de på deg om morgningen og lar de sitte på til frokosten er over. Eller tar på et par før du ser kveldens seriepisode. Bare la de sitte på lenge så godsakene virkelig trekker inn i huden.

Crystal, krystall og kollagen. Nesten til å bli litt overtroisk av. Mørker ringer forsvinner ikke, men huden føles friskere og våken med gullmaskene på.

 

To andre rimeligere alternativer for trette øyne

To andre produkter jeg vil anbefale som er litt rimeligere, er den nye øyekremen Banana Bright fra Ole Henriksen. Da jeg traff Ole fortalte han at kremen kunne – i motsetning til det anbefalte, tett opp mot vippekanten, og på øyelokket. Dette hadde med kremens formeler å gjøre. Kremen er en bestselger for Ole, men det faktum at den ikke trekker inn i øynene er et stort pluss for deg med tørr hud rundt øyene. Personlig er jeg veldig glad i øyemasken fra Voya som virkelig lindrer trette øyne. Gelkonsistensen er kjølende, og jeg bruker min fine jaderulle til å massere den inn. Siden det kommer litt for mye gel ut av pumpen, smører jeg også litt på huden over det tredje øyet. Kanskje skjønnheten vil stråle ut av øynene mine denne våren. Det hadde vært fint.

Har du lyst til å vite litt mer om eteriske oljer? Jeg snakket med eksperten bak merket Essensiell.

Takk for oppmerksomheten. Vil du følge page’n min på Facebook, The Beauty Edit By Silvany Bricen, holder jeg deg informert når et nytt innlegg er postet.

 

 

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Comments (4)

  1. Takk for spennende tips. Jeg har akkurat bestilt Voya sin ansiktsmaske og gleder meg til å prøve den. Syntes deg er vanskelig å finne de gode øyemaskene – og jeg trodde jeg hadde forsøkt de som er verdt det.Frem til nå er det kun Guinot sin som jeg syntes fungerer merkbart. Når det gjelder pads syntes jeg ingen har bedre effekt enn Estee lauder sin; stress relief, den er verdt pengene. Så må nesten prøve de du anbefaler i neste runde. Takk for fin blogg Silvany!

      1. Jeg elsker Voya, og deilige duftene! Kos deg med øyemasken. Den skal ikke vaskes av☺️ Håper du liker den Fatima?

    1. Det er supervanskelige å finne gode øyeprodukter generelt syns jeg, men tester nettopp en maske fra Bio Therapautic som gav masse til min hud. Må prøve dine favorittter! Tusen takk for tips?