Hud Ren og naturlig hudpleie

Oljer til ansiktet: Slik får du finere hud med oljer

 

 

 

Jeg har ingen problemer med å forstå dere som synes det virker skummelt å smøre fete oljer i ansiktet. Det ligger en mental barriere i det å smøre noe fett på huden som man tenker vil gjøre den glinsende. Velger du en olje laget for bruk i ansiktet, og bruker den riktig, trenger du ikke bli den som skinner mest – på feil måte. Jeg har selv brukt oljer i ansiktet i mange år. Spesielt etter min datter ble født ble huden min tørrere enne noen gang. Så jeg fant frem oljene og brukte de både morgen og kveld, og det hjalp. Post fødsel eller ikke, om vinteren merker jeg hvordan oljer virkelig forbedrer huden min så den blir mykere og ser mer levende ut.

Denne artikkelen inneholder sponsede presseprøver, og etter nye regler fra Forbrukerombudet må alle artikler der det forekommer et produkt mottatt gratis merkes med {reklame}.

Mange dyktige make up artister jeg har jobbet med bruker Weledas mandelolje på hud som trenger litt ekstra næring før sminken skal påføres. Mandeloljen er kjent for å ha en lindrende effekt på huden, og fungerer også bra som sminkefjerner før vanlig rens, siden fett løser opp fett.

TIPS TIL DEG SOM VIL BEGI deg inn på et oljeeventyr

  1. Har du acnehud eller andre alvorlige problemer, spør en hudpleier hvilke oljer du bør velge. Du trenger oljer løsner opp talg og demper talgproduksjonen. Ikke en olje som fremprovoserer utbrudd.
En av mine store favoritter. Oljen fra Rudolph Care har vunnet mange priser.

 

  1. Oljer kan være dyre, så velg en til din alder. Er du under 30 er det ikke nødvendig å bruker oljer som inneholder anti-age superingrediensen retinol/ A-vitaminer.
  2. Oljer må masseres inn ikke smøres på! Drypp noen dråper i håndflatene dine, og masser til de er nesten fri for olje. Først da får du godsakene under huden.
  3.  Jeg synes oljen trekker best inn når huden min akkurat er renset og fortsatt bittelitt fuktig og varm. Men en spray av toner, mist eller essence fungerer også bra for å fukte huden. Bare ikke la huden være for våt. Begynn med kun et par dråper, og unngå området rundt øyene. Om huden din fortsatt føles tørr, avslutt med fuktighetskrem
Estelle & Thild har oljer til greie priser, denne «anti-rynke oljen» koster 495 kroner.

 

  1. Forsøk å skape en sensorisk opplevelse. Ansiktsoljer lukter som regel himmelsk. Ta noen dråper i håndflatene og masser hendene mot hverandre, og innhaler før du masserer den på, så lover jeg at du vil gå en god følelse.
  2. Til slutt vil jeg bare tilføye at du trenger ikke å blakke deg ved å kjøpe de dyreste oljene som ofte er på trykk i magasinene. Disse er for oss oljejunkies som elsker oljer, og bruker opp hver eneste dråpe.

Oljer til ansiktet som passer alle budsjett

En god og rimelig olje jeg anbefale er Nutri Gold Facial Oil fra L’Oreal, 129 kroner. Da jeg jobbet som skjønnhetsansvarlig i Stella ble denne kåret til et av årets beste produkter…den er virkelig en budsjettvinner!

Ellers har Kiehl’s flere oljer i forskjellige størrelser og til gode priser.Midnight Recovery Concentrate og Daily Reviving Concentrate (fra 230 kroner for 15 ml) er gode oljer å begynne med.

Mine luksusfavoritter er Miracle Oil fra Omorovicza, 1275 kroner, og Cell Repair Night Oil fra Aurelia, 759 kr.

Les mitt møte med gründeren bak Aurelia, og mer om dette fantastisk gode merket HER.

Siste oljemas fra meg……Jeg har testet uendelig mange oljer de siste årene, og veldig få har skuffet meg. Men det som skuffer er å lese om supermodeller som bruker kokosolje eller olivenolje i ansiktet. Styr unna dette tipset, for disse oljene har for store molekyler til at de vil trekke inn i huden. Mange ansiktsoljer inneholder deler av kokosolje, men brukes for å gi en myk overflate. Vil du ha en olje som virker mer i dybden, se etter en olje som beregnet for bruk i ansiktet.

Hei! Tusen takk for oppmerksomheten! Om du ønsker å følge page’n min på Facebook,The Beauty edit By Silvany Bricen, vil jeg holde deg oppdatert.

Siden noen av produktene omtalt er gitt til meg som presseprøver må innlegg som inneholder ett eller flere presseprøver merkes som [reklame], men jeg velger frivillig hvilke produkter jeg omtaler.

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Comments (1)