Sunnhet og velvære

Ohhhh leppemasker, give me a kiss!

 

 

 

Leppemasker har vært på markedet noen år, men det tok tid før de første kom til Norge. Da jeg endelig fikk tak i noen var det sommer og litt feil timing fant jeg ut. Det er nå som det er vinter at leppene er tørre, og trenger den ekstra boosten som kan gi en base før leppestiften påføres, og gi en mer fristende kyssemunnen.

Denne artikkelen inneholder sponsede presseprøver, og etter nye regler fra Forbrukerombudet må alle artikler der det forekommer et produkt mottatt gratis merkes med {reklame}.

Maskespesialistene Maskeraide og To Go Spa har siden i sommer solgt leppemasker i Norge. Det har sikkert kommet en drøss av nye, spennende masker siden leppemaskene jeg testet kom for salg, men av disse to leppemaskene, var det det masken fra Maskeraide( helt til venstre i bildet) som ble favoritten.

Emballasjen minner om coveret på en Hed Kandi CD, en Londonbasert plateselskap kjent for sine utgivelser av kul Ibiza klubbmusikk. Som et ekte Ibiza skumparty, var denne masken en våt affære, men ikke like våt som masken fra To Go Spa, som fikk meg til å se ut som jeg hadde fått munnen til en sexdukke!

Leppemasken fra To Go Spa skled også lett av, og åpningen i midten gjorde det vanskelig å holde den geleaktige masken på plass. Masken fra Maskeraide var uten åpning, satt mye bedre, og dekket hele munnen.

Begge maskene dekket langt utover leppekanten, og har et imponerende innhold trendy ingredienser. Maskeraide har Manuka honning, fermentert rose, samt andre ingredienser som skal som skal gi mykere lepper og mer fyldigere lepper. Det gjorde den. Jeg merket at leppene ble mykere, og litt fyldigere faktisk, og tenker dette på grunn av honningen. Honning er kjent for å gi masse fuktighet.

Leppemasken fra To Go Spa skal tilføre leppene kokosekstrakter, magnesium og kollagen, men siden masken var så våt merket jeg ingen effekt. Dessverre.

Pluss og minus med leppemasker

Minus

Leppemasken fra To Go Spa var dessverre for våt, og åpningen gjorde det enda vanskelig å holde den på plass mer enn et par sekunder av gangen når jeg stod oppreist. Denne bør testes liggende på ryggen, men hvor spennende er vel det? Effekten på favoritten fra Maskeraide var merkbar, men effektens varighet var begrenset. Men jeg vil tro at leppemasker som skjønnhetssalongene bruker gir mer effekt.

Pluss

Leppemasker har høy LOL-faktor, og er morsomme å teste. Selv om jeg ikke ble overbevist om at disse er den enkleste måten å få mykere lepper, kan det hende du får en bedre erfaring enn meg. Uansett er de en morsom venninnegave til hun som elsker skjønnhetsprodukter og hjemmespa.

Hei! Tusen takk for oppmerksomheten! Om du ønsker å følge page’n min på Facebook, The Beauty edit By Silvany Bricen, vil jeg holde deg oppdatert.

Les om produktet som gir en god start på skjønnhetssøvnen.

Jeg har testet den skikkelig god juicekur. Jeg tror mange ønsker nok å gå ned en kilo eller to mer enn å bare detoxe kroppen litt. Men hvordan går det å leve som en fluidtarian i tre dager?

Siden noen av produktene omtalt er gitt til meg som presseprøver må innlegg som inneholder ett eller flere presseprøver merkes som [reklame], men jeg velger frivillig hvilke produkter jeg omtaler.

 

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.