Ren og naturlig hudpleie

Søvntips! Oljen som gir meg god søvn

Denne artikkelen inneholder sponsede presseprøver, og etter nye regler fra Forbrukerombudet må alle artikler der det forekommer et produkt mottatt gratis merkes med {reklame}.

 

 

 

Skjønnhetsøvnen er en stor trend innenfor beautykategorien. Det selges mange spennende produkter som skal hjelpe oss oppnå god søvn. Beroligende te’er, moderne nattøy, silkeputetrekk, øyemasker fylt med tørkede blomster og beroligene oljer, samt bestselgerboken The Sleep Revolution av Arianne Huffington sier litt om hvor mye søvntema opptar oss. Siden indre skjønnhet er noe jeg brenner for, vil jeg skrive mer om dette temaet fremover.

 

Foto: Benjamin Hope

 

Denne vinteren har min skjønnhetssøvn startet med denne søte nyheten. En fantastisk deilig putesprayen fra REN.

God søvn er virkelig en undervurdert vidunderkur for fin hud. Viktigere enn et baderomskap fylt av dyre kremer. Kroppens evne til restituere og helbrede seg selv reduseres betraktelig når du sover for lite, og om jeg skal si det rett ut, våkner man opp, og både føler og ser styggere ut etter en dårlig natt søvn.  Denne putesprayen fra REN er aromaterapi, og jeg overdriver ikke når jeg kan fortelle at jeg smiler når jeg inhalerer den deilig duften, og forsøker fokusere på å tømme hodet for tanker.

God søvn med Essensielle oljer

Frankincense, lavendel, sedertre og humle er nøkkelingrediensene i den søte pillow sprayen.  Jeg prøver å lære mer om essensielle oljer, og lagt merke til at Frankincense ofte omtales som kongen av de essensielle oljene. Noen drar det så langt å påstå den kan bidra til å kurere kreft. Påstander jeg mener er helt hårreisende. Men i kombinasjon med humle, lavendel og sedertre vil jeg påstå at den lukter så deilig at jeg tror dette er et produkt som vil appellere til mange. Jeg  har fått litt oppheng på Frankincense i det siste, og tester denne kremen med Frankincense, som så langt virkelig imponerer meg. Dagkremen fra engelske Neal’s Jard, og dagkremen fra merket Moana fra New Zealand – er de beste ansiktskremene jeg har testet på lang tid, og begge er økologiske. Et innlegg om mine januar favoritter kommer neste uke.

 

Teen fra The Super Elixir smaker frisk sitron, og ikke lavendel som kan kan tro av fargen på beholderen.  Jeg liker å piffe den opp med fersk skive sitron, supergodt. NB! februar åpner importøren av The Super Elixir en egen webshop der produktene vil bli solgt uten mellomledd, til en mye bedre pris enn tidligere. Jeg skal holde deg oppdatert så fort jeg får mer informasjon.

 

Pust vekk søvnproblemene

I mellomtiden er det ingenting som hjelper bedre søvnkvaliteten enn å fylle lungene med frisk luft. Så kom deg ut og fyll kroppen med frisk oksygen om du kan.

Ren lykke i Seiser Alm omringet av denne vakre naturen fremkalte total sinnesro. Jeg kunne ikke startet det nye året bedre.

 

 

Takk for oppmerksomheten, håper du ble inspirert!

Vi du lese mer? Monica Øien har åpnet nytt treningstudio, og vet den del om god søvn. Les hennes beste søvntips HER.

Å styrke immunsystemet hjelper også på den gode nattesøvnen, propolis er honningens edleste dråper.

Vil du følge page’n min på Facebook, The Beauty Edit By Silvany Bricen, vil jeg gjøre mitt beste for å holde deg oppdatert om nyheter og aktuelle temaer innen indre og ytre skjønnhet.

 

 

 

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Comments (3)

  1. Takk for inspirerende innlegg!
    Elsker teen fra The Superelixir, så please hold oss oppdatert om webshop ??

    1. Tusen takk Mari, jeg lover å poste mer så fort jeg får vite. Protein pulveret ble ikke godkjent av Mattilsynet, men det teen og det grønne pulveret får heldgivis bli i Norge. Synd med proteinpulveret. Noe av det beste jeg har smakt.

  2. Så urolig dumt med proteinpulveret ? Enig, fantastisk godt!
    Bra at teen og grønne pulveret passerer ???