Mamma & baby Ren og naturlig hudpleie

3 julegaver til de minste

 

 

 

 

Jeg har alltid elsket å gi julegaver. Men i et forsøk på å bli mindre materialistisk, prøver jeg hvert år å avvikle tradisjonen med venninnegaver. For det var noen år vi nesten bare byttet duftlys med hverandre. Det ble mange fine duftlys hjemme, og mye hodepine. Tilslutt måtte jeg roe ned duftbonanzaen betraktelig.

Denne artikkelen inneholder sponsede presseprøver, og etter nye regler fra Forbrukerombudet må alle artikler der det forekommer et produkt mottatt gratis merkes med {reklame}.

For selv om deilig dufter setter stemning, reagerer mange på parfyme. For barn spesielt er syntetiske parfymer et allergen de absolutt ikke trenger. Barneparfymer er vel kanskje noe av det meste paradoksale som finnes av skjønnhetsprodukter etter min mening. Små barn er jo godlukten selv, i den reneste form. Sart barnehud trenger å beskyttes mot ingredienser som tørker ut huden, og alkohol fra parfyme står på fy-listen. I mange år var den parfymefrie badoljen fra Weledea min faste julegave til venninners barn, men i år blir det salver eller balmer.

Alle foto: Marianne Sørhus

Disse tre godbitene superfine mulitprodukter som både lille og foreldre kan bruke. Selv om jeg anbefaler de til en spesiell kategori er det kun din kreativitet som begrenser. Disse tre skjønnhetsproduktene kan brukes av alle til det meste.

Perfekt til den gravide

Mommy & me- Top to toe healing balm.Body balmen fra merket Rudolph Care er en av mine absolutte favorittbalmer, og denne SOS-salven minner om denne. Den luksuriøse balmen bør brukes på voksende maver for å unngå strekkmerker. Om du gir denne til en som ikke har erfaring med merket, er det greit å vite at den kan lukte litt merkelig –  slik økologiske produkter ofte kan gjør. Men balmen består av skikkelig god smøring med mange forskjellige typer oljer, bivoks, og sheasmør. Denne er god å bruke på store flater.
Kommer i to størrelser 45 og 145 ml. 290 kroner hos Parfymeri.no

Til den travle

True -All you need is me

Å velge julegaver fra prisvinnende produkter er ofte smart, så vet du sannsynligheten for at gaven faller i smak er stor. Multisalven All you need is er fra Sverige, og har allerede vunnet mange skjønnhetspriser i Sverige, og jeg forstår hvorfor. Den deilige seige, glinsende salven kommer på en praktisk tube som man tar med seg i vesken. Den kan brukes over alt; på lepper, tørre flekker, og er veldig god å smøre på bollekinn som nettopp har spist og blitt tørket rundt munnen så ofte at fuktighet er borte.
True – All you need is me, 130 kroner.

Til den nybakte mamma’n

Kokoso

Helsekost butikkene fremmer alltid kokosoljer og andre spiselige produkter som julegaver før jul. Dette er 100% økologiske kokosolje fra Thailand. Denne ville jeg gitt til den nybakte mamma’n som liker lukten av kokos, og trenger noe som er lett å smøre på seg selv og den lille i rekordfart. Oljen virkelig smelter mellom håndflatene i løpet av noen sekunder, og kan brukes på tørrservietter av bomull for å få bort alt fra matrester til andre rester. Jeg brukte den for å fjerne skurv, men ikke la den tørke inn da blir skruven som knekk, og enda mer vanskelig å få av… Masser på, og skrap forsiktig av rett etterpå.
Kokoso Baby, 169 kroner.

 

Vil du følge page’n min på Facebook, The Beauty Edit By Silvany Bricen, vil jeg gjøre mitt beste for å holde deg oppdatert om nyheter og aktuelle temaer.

De tre siste artiklene kan du lese her:

Om glød er det du ønsker, er C-Vitaminer er det beste du kan gi huden din nå.

Jeg har teste skosålen som lover å sette fart på forbrenningen

Kult-produktet som gir fin hud

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.