Hud Ren og naturlig hudpleie

Do you C what I C?

 

 

 

Dette er en innlegg jeg har tenkt på lenge, og som jeg måtte skrive om nå som det er vinter. Det er så mye fokus på glød, og for meg er C-Vitaminer et must om vinteren.

Denne artikkelen inneholder sponsede presseprøver, og etter nye regler fra Forbrukerombudet må alle artikler der det forekommer et produkt mottatt gratis merkes med {reklame}.

Jeg kan ikke få sagt ofte nok hvor mye jeg elsker hvordan C-Vitaminer har transformert huden min! Ofte har jeg blitt spurt om hvilke hudkremer jeg anbefaler. Et spørsmål nesten er umulig å svare på kort på. Vi har alle forskjellige hudtilstander som krever forskjellige pleie, men et av de tipsene jeg tror mange kan få nytte av er gi huden C-vitaminer om vinteren, og rense bort pigmentflekker og annet grums.

C-Vitamin: No foundation look med naturlig glødende appelC-Vitamin! Foto: Benjamin Hope

 

Etter få ha brukt antioksidanten i mange år, trenger jeg mindre foundation en tidligere rundt kjevepartiet. Nesten alt av gamle arr etter små kviser og pigmentflekker er borte.

MIN AHA-OPPLEVELSE med C-Vitaminer

Under en pressetur med Estée Lauder i New York, fikk jeg tilbud om å utføre en hudanalyse. Jeg ble ganske overrasket over resultatet som viste oppsamling av pigmenter rundt de typiske utsatte områdene. Nese, panne og kjeveben var dekket med bittesmå flekker som skapte fargeforskjeller på huden. Fordi man ofte har forskjellige nyanser i ansiktet trodde jeg i mange år at det var slik huden min bare var.

Flere hudpleiere jeg har intervjuet viser samme begeistring for å bruke C-Vitaminer høst og vinter fordi de tilfører masse fuktighet til huden, og gir en klarhet. Når soldagene er over innfører jeg derfor alltid C-Vitaminer til mine hudpleierutiner.

Vit bare at dette IKKE er den type kremer som er bleker hudes naturlige pigment. Produktene jeg anbefaler under er ikke som de koko blekekremene (bleaching creams)som er populært i Asia og Afrika. Så vært så snill ikke fall for fristelsen å kjøp noe tull som dette over nettet. Du kan ødelegge huden din! Ok, en liten avsporing, men jeg syns det er trist at porselenhvit hud er idealet for mange, det hører masse trist historie bak dette «idealet». Uansett, det er et annet innlegg.

 

Her er fire favoritter jeg har testet og anbefaler

Kiehl’s

Kiehl’s Clearly Corrective Brightening and Smoothing Moisture Treatment , 575 kroner. Kiehls.no


Jeg elsker sin overkommelige priser, og testet denne nyheten på halsen. Vit bare at kremen gir prikkende følelse på grunn av glycolsyren, men dette er ikke skadelig. 

Elixir Cosmeceuticals 

Elixir Cosmeceuticals Ceactil Everyday Cream, 925 kroner.
Elixir Cosmeceuticals Everyday Serum, 995 kroner.

Norske Elixir Cosmeceuticals har mange gode produkter, og jeg har brukt serum og krem sammen for best effekt. Kremen har en veldig geléaktig konsistens, men lukter faktisk sitrus. Utrolig deilig.
Min erfaring med produkter som kaller seg «Cosmeceuticals», det betyr at konsentrasjoenen de bruker er høyere enn i tradisjonell kostmetikk, er at produkter leverer. Men du skal vite hva du kjøper, så forhør deg med en hudspesialist om du har et hudproblem, eller vil teste. Så du får riktig produkt til din hudtilstand.

Nuori

Nuori Supreme-C Serum Treatment 2x10ml, 845 kroner. Parfymeri.no

 

Fordi C-vitamin er en sterk antioksidant som stimulerer elastinet og kollagenet i huden, gjør den også huden myk.  Jeg liker konseptet til Nuori som satser på superferske produkter, uten fyllstoffer what so ever. De produserer små antall kremer av gangen. Denne eksklusive økologiske godbiten er en kur over 20 dager.

Ikke glem den indre gløden, og nyt masse god C-Vitamin gjennom kosten din også. Gløden også kommer fra innsiden.

Om du ønsker å følge page’n min på Facebook, The Beauty Edit By Silvany Bricen, vil jeg gjøre mitt beste for å holde deg oppdatert om nyheter og aktuelle temaer.

De tre siste artiklene kan du lese her:

Jeg har teste skosålen som lover å sette fart på forbrenningen

Kult-produktet som gir fin hud

Danmarks populære Andrea Rudolphs skjønnhetsfilosofi

 

 

 

 

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.