Testing av LotionP50

Hud

Kult-produktet som lukter eddik er kommet til Norge

 

 

 

 

Jeg har testet mange merkelige produkter for hud opp gjennom årene. Aldri ville jeg trodd at et ansiktsvann som lukter eddik ville havne på min favorittliste, men det franske skjønnhetsproduktetansiktsvannet LotionsP50 fra Biologique Recherchesom Vouge og alle beautyjunkies elsker,  har kommet til Gimle Parfymeri i Oslo. 

Denne artikkelen inneholder sponsede presseprøver, og etter nye regler fra Forbrukerombudet må alle artikler der det forekommer et produkt mottatt gratis merkes med {reklame}.

 

 

RYDDET OPP I GAMLE OPPSKRIFTER

Under lanseringen i Norge fortalte franskmennene bak kult-produktet at de hadde kuttet ut alle unødvendige ingredienser, deriblant syntetiske parfymer. Dette imponerte meg! Duft er som regel alfa omega når forbruker velger å kjøpe et produkt.

Det første vi som forbrukere gjør når vi skal teste om vi liker et produkt er lukte på det. Ta for eksempel lukten av søt kokos i sommerparfymer. Enten er du klin kokos etter kokos, eller så hater du den søte lukten.

Men det er også denne spesiell lukten som har gjort ansiktsrensen til en snakkis. Når en av de beste på forbrukererfaringer nettsiden IntotheGloss, kåret sine 25 beste favoritter var Lotion P50 med på denne listen. Ikke fordi de liker duften eddik, men fordi den gir virkelig fin hud ved å slipe vekk døde hudceller og tilføre fuktighet.

Hvem ville trodd huden føles så ren etter et sveip med edikk!

Pluss og minus etter to måneder med testing

Etter et par dager med eddik-face begynte jeg faktisk å elske lukten. Det er ikke uten grunn at en god renserutine er alle hudpleieres våte drøm. Riktig rens holder ikke bare huden ren, men hjelper cellefornyelsen så huden holde seg ung.

MINUS
1. Skriften på baksiden av produktene krever lupe for kunne leses..

Skriften er liiiiten, men sjekk hjemmesiden eller nettbutikken til Gimle for å lese mer om hvert produkt.

 

2. Det finnes flere type lotions tilpasset forskjellige hudtilstander, men alle flaskene ser identiske ut. Så om du shopper over nett, les nøye så du velger riktig ansiktsvann for din hudtilstand.

3. Lukten av eddik er ikke for alle.

PLUSS

1. En mild eksfoliering som denne gjør at produktet du bruker etterpå trekker bedre inn i huden.

2. Rensen er faktisk veldig drøy. Prisen på 600 kroner virker avskrekkende, men jeg syns den er verdt det.

3. Så mye som jeg elsker glødgivende masker, må jeg si at ansiktsvann som gir glød er mindre skummelt enn å gå all inn med f.eks fruktsyremasker som ofte kan gjøre huden veldig rød. 

Gimle Parfymeri på Frogner i Oslo, er eksklusiv leverandør av merket, se mer HER.

Hei! Tusen takk for oppmerksomheten! Om du ønsker å følge page’n min på Facebook, The Beauty edit By Silvany Bricen, vil jeg holde deg oppdatert.

Ellers kan du lese flere saker HER.

 

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Comments (3)

 1. Et lite tips for dine leser som ikke bor i Oslo- Skincity.no har hatt Biologique Recherce i sortimentet en stund. 🙂

  1. Hei du Cleansshelfofoslo : )

   Tusen takk for at du informerer, for du har helt rett! Skin City var først ute på nett.

   Hos Gimle kan man også stikke innom å få en hudanalyse før man eventuelt kjøper flere produkter. Eller teste en hudbehandling. Det er jo dyre produkter, men om man virkelig kjenner huden sin er det ingenting i veien for å handle alt på nettet!

   Jeg har ikke sammenlignet prisene deres med Gimle sine, men kanskje det er en forskjell.

   Skin City er en kun på nett, og det virker som den drives fra Sverige? De har mange bra merker, har du noen erfaring med å handle der?

   Hilsen Silvany