Intervjuer

Andrea Rudolphs skjønnhetsfilosofi

 

 

 

 

Andrea Rudolphs klassiker Acai Anti-ageing Facial Oil, er en av de beste ansiktsoljene jeg har smurt på mitt ansikt. Hver vinter bruker jeg den med andakt, og huden min er aldri tørr. Derfor gleder jeg meg stort over at den dyktige dansken nå har kommet med sin første serie dufter Signature Notes. 

Jeg syns Andrea fremstår som ekte. Hun virker like vakker på innsiden som utsiden, noe hun viser daglig gjennom sin instagramprofil. Dette er hennes inspirerende skjønnhetsfilosofi.

Alle foto: Andrea Rudolph_instagram

 

Mitt første minne om skjønnhet?
— I 5. klasse skiftet jeg skole, og fikk en ny venninne som jeg overnattet hos. Hver dag brukte moren hennes lang tid på å rense huden. Hun hadde et rensesett fra Lancôme med de fineste flaskene, og en børste som hun brukte for å skumme opp renseproduktene med. Dette var veldig spennende og fascinerende å se på. Jeg ønsket meg et slikt sett senere, og fikk det.

Min skjønnhetsfilosofi?
— For meg har ikke skjønnhet noen fast form. Den kan komme innenifra – som en følelse. Glade mennesker, mennesker med et stort overskudd, eller mye medmenneskelighet er ofte vakre. Det skjer noe med skjønnheten når man har det godt. Men et velpleid ytre, som får én til at føle seg vakker ser jeg også på som på form for skjønnhet.

Mine skjønnhetsrutiner gir meg en ro og energi som virker selvforsterkende. Min tilnærming til produkter er kompromissløs. De må leve opp til mine høye krav om sikkerhet, sunnhet, kvalitet og effekt.

Andrea ble nylig mamma igjen, og mulitbalmen Mommy and Me er til de aller minste.

 

Mine skjønnhetsrutiner?
— Huden er et levende organ, som endrer seg konstant. Hva min hud har behov for søndag morgen, er ikke nødvendigvis det samme som på mandag. Derfor tilpasser jeg også mine skjønnhetsrutiner etter dagen. Men ca. 2 gange om uken bruker jeg min Acai Facial Scrub Mask for å tilføre huden ekstra fuktighet. Denne fjerner døde hudceller og setter gang i blodsirkulasjonen. Jeg lar den sitte i 20-30 min, mens jeg lager frokost og smører matpakker.

Jeg avslutter min rutine med min Acai Anti-ageing Serum, som strammer opp, og gjør huden mer spenstig, og min Acai Anti-ageing Facial Oil som gir masse næring og fuktighet. Om natten bruker jeg for tiden mest Anti-stress Facial Cream, som gir huden i ansiktet ekstra ro og beskyttelse i de kalde månedene.

Duftene Signature Notes er i Norge nå. Kale til frokost er en av Andreas beautyfood favoritter.


Mitt beste skjønnhetstips?
— Smil og tenk positivt. Jeg har øvd meg på å vende alle situasjoner til positive.

Neste gang du svipper forbi en Vita Exclusive butikk, stikk nesen inn og test Andrea sine dufter som du kan lese mer og HER og oljer. Jeg tror ikke du vil ikke bli skuffet.

Takk for at du leser The Beauty Edit, kommenter gjerne om du er engasjert.

Vil du lese flere skjønnhetsfilosofier? Se hva smykkedesigner Camilla Libelula Samulesen sverger til, eller den grønne influenceren Anja Stang.

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.