Hud

Anti-age test: Kan bobler i hudpleie redusere rynker?

 

 

 

 

Kan bobler redusere rynker? Ansiktsmasker som får ansiktet til å ligne en fluffy barne-TV figur er den morsomste skjønnhetstrenden fra Koreansk Beauty for øyeblikket. Etter å ha sett superfunny bilder på Instagram av beautyfans med de mest ekstreme ”boblefjesene”, boblet jeg bokstavelig talt over av iver etter å teste oksygenmasken Prodige des Océans Mask fra Thalgo som lover å fjerne rynker.

Denne artikkelen inneholder sponsede presseprøver, og etter nye regler fra Forbrukerombudet må alle artikler der det forekommer et produkt mottatt gratis merkes med {reklame}.

Min erfaring er at oksygen og hudpleie er en god match, når det funker. Helt siden pop-legenden Madonna på 90-tallet sverget til oksygenbehandlinger i salong, ble de veldig populære. I mange år tok jeg selv faste runder med fuktighetbehandlingene, og mener de er noe av det deiligste et slitent ansikt kan unne seg

Anette har et boblende vesen, men ikke fullt like mye som cheezy_britt til høyre..bildet er lånt fra deres instagramkonto.


Min skjønne venninne og jeg forventet skumparty med høy fnisesfaktor men de ekstreme boblene uteble desverre. Ikke fnisingen! Det visuelle resultatet skuffet litt, men det masken faktisk gjør med huden- som forøvrig er det viktigste, scoret full pott!

Hva er POENGET MED boblene?

Skumeffekten inntreffer når ingrediensen blir eksponert for luft. Når boblene sprekker forsvinner deler av masken. Produsentene forklarer at poenget med boblene som sprekker, er å få ingrediensene til å trekke dypere ned i huden. Så hensikten er ikke bare å se funny ut, men det skulle ikke forundre meg om de mest ekstreme maskene inneholder ingredienser som får maskene til å boble over for the sake of it. Når masken skummer så mye at mesteparten ikke berører huden din, hva er vel poenget med den?

Mens vi venter på de at store boblene skal komme…

3 pluss og minus etter å ha testet Prodige des Océans Mask

MINUS
1. Jeg syntes skummingen klødde. Anette syntes skummingen kilte.

2. Oksideringen begynner når lokket fjernes, så godsakene forsvinner for den som glemmer å legge lokket på.

3. 1338 kroner for en maske er ikke for alle lommebøker.

PLUSS

1. Duften er mild og behagelig.

2. Det ville skumpartyet uteble, men etter å ha testet masken mange uker, fant jeg ut den vant en pris for beste spa-produkt for ansikt i den prestisjefylte kosmetikkonkurransen Cosmétique Mag Les oscars 2017.

3. Prisen er stiv, men bruker du den som en fuktighetskur 3 ganger i uken i flere måneder blir det kanskje ikke så ille?

Vil du vite min hemmelighet for hvordan å få silkehud året rundt. Les mer HER.

 

 

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.