Hud

Ansiktsrens for late damer

 

 

 

 

Det asiatiske, og Koreanske skjønnhetstrenden er virkelig i vinden om dagen. Anti-pollution trenden i hudpleie, og masker som bobler er superpopulære. Jeg testet den skummende luksusmasken fra Thalogo, du kan lese mer HER.. En annen nyhet innen hudpleie med bobler er en en ny ansiktsrens fra MasqueBar. Foaming Oxygen Bubble Cleanser jobber av seg selv, den suger faktisk sminken opp i boblene sine. Jeg mener ikke å høres ut som en selger, men denne rensen imponerte meg med å faktisk gjøre det den lover.

Denne artikkelen inneholder sponsede presseprøver. Forbrukerombudet har lovfestet at alle artikler der det forekommer et produkt mottatt gratis merkes med {reklame}.

 

Etter et minutt var skummet blitt ganske fyldig, og boblene forsvant ikke på usminket hud.

 

Det som er uvant med denne type renseprodukt, er at den ikke trenger masseres inn i huden. For meg er massasjen velvære med å rense, men ingen massasje betyr ikke at denne ikke funker.

ansiktsrensen lover Dette

I følge pressemeldingen fra pressebyrået skal mikroboblene trekke ut smuss og sminkerester, og rensen inneholder også enzymer som fjerner døde hudceller slike at huden blir slipt, og skal bli klarere.  Jeg tok foundation på hånden for å se hvordan ansiktsrensen virker, og rensen virkelig trakk foundation opp fra huden som du ser fra bildet under.

Med sminke på hånden ble skummet mindre, og «trakk» sminken løs.

 

3 pluss og minus etter å ha testet Foaming Oxygen Bubble Cleanser MasqueBar, kr 249 som selges på Vita.

MINUS
Dette er en ansiktsrens som renser veldig effektivt, så jeg er usikker på om den er smart å bruke hver eneste dag. Huden føltes bittelitt strippet for fuktighet etterpå.

Ventetiden eventuelt. Uvant, men kan også være et pluss da man gjøre noe annet mens den virker.

Kommer ikke på en tredje minus.

PLUSS

Rens på pumpeflasken er alltid best. Bevarer holdbarheten, er praktisk å bruke og hygienisk.

Et morsom ansiktsrens som holder det den lover.

Lover også «spaopplevelse hjemme». Skummet gir en øyeblikkelig kjølende deilig følelse på huden, så ja – spa-følelsen kom!

Psst.. Om du elsker masker, og foretrekker de økologiske variantene, anbefaler jeg deg å vurdere denne fra Nouri.

Takk for oppmerksomheten, kommenter gjerne hva du mener om denne rensen. Vil du lese flere saker jeg har skrevet om HUD, klikke bare HER.

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.