Ren og naturlig hudpleie

Aktivert kull som naturlig tannbleking, virker det?

 

 

 

 

Kull? Say what? Å pusse tennene med svart kull når du ønsker hvitere tenner, høres ut som en motsigelse. Når jeg fikk tilsendt det andre kullproduktet som lover hvitere tenner, bestemte jeg meg for å teste. Tendensen med de rene produktene øker, og kull – som skal ha rensende effekt, er da mitt i blinken, og etter å ha testet aktivt kullpulver fra Warpaint og Nao over lengre tid tipper jeg denne typen naturlig tannbleking er kommet for å bli.

Denne artikkelen inneholder sponsede presseprøver, og etter nye regler fra Forbrukerombudet må alle artikler der det forekommer et produkt mottatt gratis merkes med {reklame}.

Effekten skal være den samme som de gode, gamle klassiske kulltabletter som selges på apotek. Kulltabletter har blitt solgt i årevis for å hjelpe mot løs mave.. Dette svarte pulveret som består av knuste kokosnøttskall, kull og litt andre godsaker skal binde til seg misfargingen på tennene. 

Jeg ble virkelig gira da jeg skulle teste dette. Jeg elsker alt med kokos, og kull innen helse og beauty er ikke nytt. Kullvann selges på apotek, The Juicery har en svart juice med aktivt kull, kullstifter til å ha drikkvann selges i helsekost, og tannkremer med kull har også vært på markedet enn stund. Naturlig tannbleking med kokosnøtt skall? Ja, hvorfor ikke!

Min konklusjon på naturlig tannbleking

Etter å ha skrubbet tennene over lang tid med dette svarte pulveret, synes jeg å merke en forskjell. Det «naturlige blekemiddelet»- som det kalles sliper godt, og tar bort misfargingen, MEN, og her kommer et stort men som jeg mener er viktig å vite så man ikke blir skuffet. Min erfaring var at tannemaljen ikke ble hvitere enn den er fra naturens side slik blekemiddel kjøpt hos tannlegen kan gjøre. Men at misfargingen ble redusert, helt klart.

Pluss og minus med naturlig tannbleking

MINUS
Det blir mye gris uansett hvor forsiktig man pusser. Jeg vil ikke bruke denne før jeg skal på fest, men mindre det er Halloween.

Det krever flere pusser for å bort det svarte kullet. Som mye annet naturlig, kreves tålmodighet og dedikasjon.

Tradisjonelle blekemidler med sterke kjemikalier bleker emaljen hvitere, denne gjør ikke det. Har du mørk beige emalje fra naturens side, endres ikke fargen.

PLUSS
Rimelig alternativ til tradisjonelle blekeprodukter.

Siden pulveret ikke inneholder blekemiddelet karbamidperoksid, kreves det ingen hvit uke/ diett så lenge du pusser tennene med aktivert kull.

Denne gir i motsetning til blekemidddel fra tannlegen, – iiiiik, ingen isende tannhalser!

Takk for oppmerksomheten kommenter gjerne om du har erfaringer med andre former for naturlig «bleking av tennene».

 

 

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.