Intervjuer

Camilla ‘Libelula’ Samuelsen sine skjønnhetsregler

 

 

 

Jeg har alltid vært som en kråke mot vakre smykker. De smale diamantringene fra smykkedesigner Camilla Samuelsen bak merket Libelula er fantastisk vakre! Jeg ble helt vill av de fine fargene! (Ringene er avbildet øverst i midten på bildet til venstre, finn frem forstørrelsesglasset, og kredittkortet)!

Den smekre smykkedesigneren og beautyelsker Camilla Samuelsen har mange jern i ilden, og enda flere digge skjønnhetsprodukter på badet.

Mitt første minne om skjønnhet?
— Min mormor. En usedvanlig kvinne med sans for estetikk på alle plan. Hver morgen lakket hun neglene hver morgen i en farge som passet til antrekket for den dagen. I gangen hadde hun en toalettveske med utrolig mange leppestifter. Det siste hun gjorde før hun forlot hjemmet, var å ta på en leppestift som passet klærne og sminken.

Min definisjon av skjønnhet?
— Å være et godt menneske, med omtanke og varme for andre. Det nytter ikke å være vakker om man ikke er snill, da fremstår man som et tomt skall uten substans. Når det gjelder ytre skjønnhet synes jeg mye er gjort hvis hud er sunn, håret velstelt, og man har et godt smil.

Min beste lærdom om helse?
— Jeg spiser det jeg har lyst på hver dag, men spiser alt med måte, men spiser det men forsøker redusere sukkerinntaket.

Fransk klassiker Embryolisse, og merket Erborian/ K-Beauty er blandt Camillas favoritter.


Mine skjønnhetsrutiner?
— Hver morgen renser jeg ansiktet, enten en skumrens eller peeling. Etterpå bruker jeg Beauty Elixir fra Caudalie, og serum fra merket Sunday Riley. Solfaktor på også på. Faktor 50 fra Kiehls i ansiktet og på brystet hver dag året rundt, etterfulgt av en dagkrem. Akkurat nå bruker jeg Embryolisse, som jeg kjøper på apoteker i Frankrike. Jeg syns den er fantastisk!

Jeg bruker minimalt med sminke, og kun foundation og concealer der det trengs. Nå er Eborian fra Korea favoritten. Denne selges på Sephora, så jeg hamstrer når jeg er i utlandet. Jeg bader nesten hver kveld. Dette er min måte å koble av på, og få en etterlengtet stund for meg selv etter en lang dag. Om kvelden renser jeg først huden med oljerens eller rensevann fra Bioderma og så bruker jeg en skumrens for å få huden helt ren. Før jeg legger meg bruker jeg et to trinns serum fra Organic Pharmacy som etterlater huden min gjennomfuktet.

Jeg går bare til hudpleie I salong to ganger i året, men jeg bruker ofte masker hjemme, og alltid maske fra Eborian hvis jeg skal i selskap.

Mon Dieu! Camilla Samuelsen har mange godbiter på baderommet til smykkedesigneren.


Min skjønnhetsfilosofi?
—Ta vare på huden din, vask og føn håret, smil og le!

Mitt forhold til indre skjønnhet?
— For noen år siden kjøpte jeg en juicemaskin og det var en veldig god investering. Hver kveld skjærer jeg opp frukt og grønnsaker, og legger det i en pose I kjøleskapet. Dagen etter lager jeg grønn juice som jeg drikker til frokost.

Jeg trener Bikram yoga tre ganger i uken. Yogatreningen gjør meg glad. Jeg tror det er sunt for kroppen å svette ut flere ganger i uken.

Mentalt fokuserer jeg på det som gjør meg glad, og er viktig i livet mitt. Jeg bruker mye tid på familien, på å lage mat og trene. Jeg bruker også mye tid på  mine nære venner som gir meg ærlige tilbakemeldinger, og den gleden bidrar til masse indre skjønnhet spør du meg!

Put a ring on it! Moteblogger Daria og supermodell Siri Tollerud med ringer fra Libelula, som Camilla Samuelsen kaller merket sitt. Foto: Libelula Instagram

 

Se de nydelige smykkene til Camille Samuelsen på Libelula sin hjemmeside. Jeg har selv en av ringene til Camilla selv, og elsker gull, også i hudpleie. Gullmasken fra Oribe imponerte , les min vurdering av Oribe Beauty.

 

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Comments (1)