Hud

The Beauty Edit tester: Oribe beauty

 

O-ribb, År-bay, År-bee. Det er noe fantastisk ekstravagant, og lekkert med merket med det vanskelige navnet. Agenten som tar det inn i Norge fortalte at det visstnok uttales (med engelsk uttale) Or-baaayh!

Da invitasjonen til lanseringen av Oribe Beauty tikket inn i maileboksen, var jeg for nysgjerrig til å takke nei selv om jeg befant meg midt i ammetåka, så lillemor ble med!

Første gang jeg la merke til «Oribe Haircaire», var i Vouge eller Harpers Bazaar. Noen år senere kom hårseriene til til Danmark. I danske magasiner virket det som ”alle” de kuleste jentene elsket hårsprayen «Dry Texturizing Spray». Jeg tenkte dengang at hårsprayen var en eneste stor hype, men i likhet med de andre produktene fra Oribe er emballasjene fri for skrikende neonfarger, som mange andre hårprodusenter ser ut til å elske. Oribe oser dramatika, sexy ekstravaganse, og classiii ladies all the way. Ladies som riktignok elsker parfyme, mucho!

Deres teksturspray visste seg å være av de bedre jeg hadde testet.”Dusjen” som kommer ut er myk, og sprayen lukter deilig av merkets signaturduft Cote d’Azur, bare navnet i seg selv pirrer av luksuriøst strandliv. Men tilbake til nyhetene.

Oribe beauty

Ut av presseposen, inn til mitt hvite bad. Gull, og glamour for alle penga. Ansiktsmasken til venstre, inneholder ekte gull, og var selve rosinen i pølsa.

 

I goodybagen fulgte gullmasken, en leppebalm, dusjsåpe, og leppestift, dessverre ingen olje som var det produktet jeg var mest nysgjerrig på å teste. Etter tre uker med testing er ansiktsmasken, og røde leppestiften mine favoritter.

Golddigging ansiktmaske med ekte gull

Goldigger. Ansiktmaske til 950 kroner med ekte gull er gull, luksuriøs, men veldig gøy!

 

«Gold Envy Luminous Face Mask» inneholder faktisk mye ekte gull. For deg som ikke har blitt hjernevasket om ingrediensenes fantastiske egenskaper (slik jeg har blitt etter deltakelse på utallige pressemøter, og samtaler med hudeksperter, og hudleger), tenker du kanskje at gull er inkludert for navnet- og prisen sin skyld? Ikke helt.

Gull, eller sølv i hudpleie er fantastiske transportører som kan ”frakte” godsakene i en krem dypt inn i huden. Jeg mener det er masse godsaker i denne masken, og jeg merket etter bare en gangs bruk at huden min føltes fastere, og jeg trengte ikke bruke fuktighetskrem etter en runde med dette gullet. Denne masken «matet» huden mye, dessuten var det veldig gøy med gullet! Eneste minus, og meg må trekke frem noe, er prisen som er litt stiv, og parfymen. Jeg ville ikke anbefale masken til en venninne med sensitiv hud på grunn av alle parfyme allergenene, men vi andre tåler den vil jeg anta. Oribe sin signaturduft er er med i nesten alle sine produkter, og bruker de raust, men det er fantastisk gjennomført.

Her skal det testes. «Gold envy» du, til og med navnene er bling bling.

 

Leppebalmen «Balmessence»  til 350 kroner er superlekkert innpakket ( se det runde lokket til venstre ved siden av masken) men gav ingen wow effekt på meg. Over 300 kroner for shea butter er litt stivt, men innpakningen strøken.

Dusjsåpen Côte d’Azur til 420 kroner luktet litt for mye ekstravaganzzza for min sarte nese. Jeg gjorde som bruksanvisningen beskrev, og masserte såpen på huden til det ble et tykt, deilig, skum, men heisann! Her var det virkelig ikke spart på godlukt!

Til Oribe sitt forsvar må jeg si at de som tåler sterke lukter bedre enn hva jeg gjør vil virkelig føle seg som Jennifer Lopez, eller en av Oribes andre sexy latinovenninner etter en dusj med denne! Badet luktet old school fransk riviera (Côte d’Azur) på sitt lekreste da jeg skredet ut av dusjen, og dunstet Oribe.

Hvem er glamourmannen oribe?

Stylisten, og en av mennene bak merket, Oribe Kaneles ble født i Cuba, og jobbet med de første supermodellene Christy, Cindy, Naomi og Linda da de regjerte moteverden.

Denne storhetstiden merkes på emballasjen som gir meg litt Vercace vibber med sine gull broderier, og vannmerker med logoen. Alle hårproduktene jeg har testet er alltid rike, og lukter mye, men Oribe er ingen pyse. Han gir gass på alle fronter. Titt bare innom instagram profilen som heter«Oribe» for en smakebit av hans glamourøse univers, eller ta en titt på denne youtube videoen.

Den kjente minimalistiske sitatet «Less is more» var for kjedelig for designeren Donatella Vercace, som hadde sin egen versjon. «More is more, less is a bore». Det er akkurat dette jeg føler med Oribe. Ingen sparebluss på verken parfyme eller emballasjen, føles også innholdet eksklusivt, ekstravagant, som det burde med tanke på prisen. Vi snakker luksus, Or-Bæææih, eller Or-Bay Omph!

Oribe Beauty selges eksklusivt hos Gimle Parfymeri, frisørssalongene Gevir, og hos Look at me på Skøyen, og i Sentrum.

Jeg elsker å teste ansiktsbehandliger, slik gikk det da jeg testet «blogghypen» Venus Freeze. 

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Comments (1)