Hud

Skjønnhetstrend: Jaderullen

 

 

Endelig, jeg har fått min egen jaderulle!

Ansiktsmassasje er en økendte trend, og de som kjenner meg, vet jeg alltid har hatt en stor dragning mot østlig estetikk (minus tradisjonen av bundne Lotus Føtter selvfølgelig), men av en eller annen grunn har vært utrolig treg med å kjøpe min jaderulle, inntil før nå. K-beauty – skjønnhetstrender fra Korea som er ledestjernen for skjønnhetstrendene for øyeblikket, har bidratt til en liten renessanse av det gamle kinesiske massasjestaven laget av polert jade, så fin som en massasjestav kan bli!

hvorfor jeg digger jaderullen

I Kina ble jaderuller brukt som del av skjønnhetsrutinene til velstående kinesiske kvinner siden år 700. Den kalde steinen, er ikke bare vakker å se på. Det er noe beroligende ved å rulle den over ansiktet, og mye lettere enn å massere huden med hendene. For la oss være helt ærlige, hvem orker vel egentlig å utføre minutt etter minutt av ansiktsmassasje, eller hodebunnsmassasje på seg selv så ofte som man kanskje burde? Jeg trenger alterntiver, og det er ingen som betaler meg for å skrive dette, men en jaderulle løser ihvertfall det problemet. Et par dråper olje på huden, og du kan rulle i vei så blodsirkulasjonen økes, og huden tar opp oljen bedre.

Har du sensitiv hud, eller tar litt hardt i vil huden bli litt rød som resultat av at blodsirkulasjonen settes i gang. I likhet med ansiktsmassasje stimulerer du lymfedrenasjen, og for å bruke et trend ord, huden får en mild detox.

Denne lille grønne skjønne skal øke mikrosirkulasjonen i huden.
Denne lille grønne skjønne stimulerer mikrosirkulasjonen i huden din.

 

5 smarte tips om hvordan du bruker jaderullen

1. Er du som meg, og lett får dagen derpå sushiface, legg jaderullen litt i kjøleskapet før du ruller vekk hevelsene rundt øynene. Den kalde steinen demper helvelsen.
2. Om du ikke har tid til mindfullness øyeblikk på det spadekorerte badet ditt, bruk den mens du ser på TV – der finner du alltid ledig tid.
3. Bruk jaderullen etter påført serum, eller olje, så penetrerer produktet dypere når huden varmes opp.
4. Rull i riktig retning. I ansiktet, fra midten og utover. På halsen, oppover så huden ikke trekkes den ned.
5. Tretthetslinjer kan komme når musklene i ansiket er spent. Å rulle vekk spenninger er så mye mer behagelig enn sprøytespisser – naturlig anti-age for huden din.

Kjøp den her

Det finnes jaderuller i alle priskategorier på nettet. Jeg kjøpte min av Charlotte Torpegaard, den danske skjønnhetsjournalisten som står bak siden ILovebeauty.dk og er superfornøyd med kvaliteten.

Rull med meg davel!

jaderroller-the-beauty-edit

Designeren Anne Sofie Falkenaas sverger til østlige skjønnhetstradisjoner, les mer om hennes skjønnhetsregler.

 

 

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Comments (1)