Ren og naturlig hudpleie

Nattmaske: Løsningen for sliten hud

Alle late night dancing queens, eller andre som av andre grunner ikke får nok søvn som stresser huden ut av balanse, burde ha sin egen gode nattmaske!

Ansiktsmasken du smører på om kvelden. Lar være på, så den flittig kan hjelpe gjenopprette din slitne hud. Vips, så blir speilbildet av ditt morratrynet litt mer hyggelig. Min nye favoritt ansiktsmaske er Supreme Moisture Mask fra fersk, ferskere ferskest merket Nuori.

Vinter er tiden for å dempe betennelser i huden som gjør den rød. Tipper denne masken gjør nytte under en lang flyreise også. En maske som gjør susen året rundt.

 

Derfor elsker jeg denne ansiktsmasken

Kategorien, naturlige hudpleie har økt mye de siste årene. Internettet har gitt forbrukere mer viten, og makt til å ytre sine meninger om produkter, og derfor skape debatt rundt ingrediense, og sette spørsmålstegn ved kommersielle hensikter. Dette har ført til en trend av ”renselse” der mange nylanseringer er fri for det ene og det andre, og gamle formeler forandres. Dette betyr ikke at alt klassifisert som naturlig, er det beste, og fri for kommersielle hensikter. Dette er et kompleks tema jeg vil skrive mer om senere. Uansett, tilbake til Nouri.

Nuori Skincare ble startet at finske Jasmin Bonnen som tidligere jobbet for L’Oreal. Jasmin bruker ingen syntetiske ingredienser, og har ved å datere hvert produkt med en holdbarhetsdato, tatt begrepet ren hudpleie til et eget nivå.

For meg bør naturlig hudpleie gi den samme deilige luksusfølelsen, som jeg er vant med fra tradisjonell kosmetikk: konistenser som smelter inn i huden, og lukter godt. Nuori gir ingen assosiasjoner til for mye jord og mose. Så check, check godkjent! Denne hvite kremete konsistensen har en mild, frisk duft. Et liten pump, og ut kommer den perfekte størrelsen av en kremklatt. Nok til å dekke ansikt, og halsen.

Ja, huden blir dekket av krem så du ser litt koko ut, men dette går raskt over når kremen trekker inn i huden. Denne masken kan brukes ofte, er det ingenting i veien for å bruke den som en kur over en uke for å få huden i bedre balanse, og deretter trappe ned til 1-2 ganger i uken. Men ikke tenk at dette er en krem du kan bruke til neste vinter, innholdet er ferskt, og har begrenset holdbarhetstid. Vær raus, og bruk den opp!

Velkommen vinter! Rosevann, druevann, vitamin B, og ekstrakter fra beroligende kamille på boks.

 

Elsker du masker, finnes det utallige varianter du kan velge mellom. Her er 3 av mine favoritter til under 500 kroner.

Nok søvn er essensielt for å få fin hud. Monica Øien kan sove, her er hennes beste søvntips.

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Comments (1)