Hud

Mirakelet med ansiktsmasker

Den som shopper alle de deilige nyhetene som kommer på markedet, kan fort bli en kanditat i «Luksusfellen», men skal du shoppe nye produkter, gå for masker. Ansiktsmasker er for meg, selvet esset i kortstokken hva gjelder hudpleieprodukter.

Riktig maske gir ansiktet det lille løftet du trenger når huden trenger en quick fix. Selv prøver jeg å bruke masker regelmessig, gjerne i helgene når jeg har ekstra tid.

Tenk på maskene som din egen lille hudpleier som skal gi deg «wow» reaksjonen når du ser deg i speilet. Gjør en ikke det, holder ikke maska hverken holder den heller ikke mål og bør revurderes. Her er 3 gode ansiktsmasker til under 500 kroner. Masker jeg vil kjøpe igjen.

1-masker-stilleben

For ukentlig vedlikehold

Kiehl’s Cilantro & Orange Extract Purifying Masque, 380 kr.
Da jeg først hørte om trenden ansiktsmasker som skal fjerne forurensing fra huden, tenkte jeg skeptisk at dette var et smart PR vinkling. Men Korea er selve ledestjernen innen skjønnhetstrender akkurat nå, og Asia har et stort problem med forurensing, så det overasker ikke om de har funnet noen kloke formulering som skal fjerne de små skitne partiklene som svirrer rundt i luften! Jeg vet ikke om det er ingrediensen koriander gir den isende følelse på huden, men etter en 20, 30 minutter føles huden utrolig ren, og ser mer opplagt ut.

 

3-kiehls

 

Deilig for sliten og stresset hud

Aesop Blue Chamomille Facial Hydrating Masque, 370 kr. Aesop er et australsk merke som bruker mange botaniske ingredienser, som kjent i tilfeller kan lukte veldig Moder Jord. Mye urter, skog. Denne derimot lukter veldig lite. Fordi den er en ren fuktighetsmaske, bruker jeg den som en nattmaske når jeg er sliten, eller har hatt en stressende dag. Masken er som en vuggesang for huden min. Stressbryteren blir slått av når denne treffer huden min. Hello new BF!

Aesop Blue Chamomile Facial Hydrating Masque, 370 kr.

Litt mer glød etter et minutt

Flash Rinse 1 minute Facial 479 kr.
Etter at den opprinnelige emballasjen var formet som en wienerpølse, eller nærmere bestemt et fallos symbol. At den lyse knudrete masken skulle klemmes ut av gummituppen på toppen av ”fallos” og skulle masseres inn i ansiktet…eh…også navnet…need l say more? Ble masken relansert på tube, men tilbake til den lille facial. Konsistensen er litt merkelig, litt knudrete faktisk, men lukter himmelsk før du blander den med vann som aktiverer C-vitamininnholdet som gir huden den lille ”pow”! Ren er et merket som sier «nei» til mange av de omdiskuterte ingrediensene, Ren og selges på apoteker over hele Norge, aboslutt er merke å vurdere for deg som ser etter naturlig hudpleie av den litt mer avanserte sorten.

Foto: Per Ivar Tangen
Foto Per Ivar Tangen

 

Ansiktmassasje er et annet metode jeg bruker for å holde huden sunn. Jeg har fått min egen jaderulle som hjelper på dette. Les mer om jaderullen her.

 

 

Leave a Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Comments (1)